START HEART FOR LIFE

Stichting bewust bewegen (sport) en yoga door Chantalle Smeets in Atrium Daalhof

dansfotosCHANTALLE 043 - kopie

 

STICHTING BEWUST BEWEGEN (SPORT)  EN YOGA  door Chantalle Smeets in Atrium Daalhof

START vanaf ma.13 april om 20.45-21.45

                         wo.15 april 18.00-19.00.

Duur tot 6 en 8 juli zijn 12 lessen (3 maanden). Instappen later is ook mogelijk.

Kosten: 30,– per maand. Voor de hele cyclus 85,- Een proefles: 5-

Voor leden van de ma.- en woensdaggroepen: 15,- per maand!!!!

 

Laten we samen beginnen en elkaar versterken en verbinden. Bewust Bewegen (sport) en Yoga voor onszelf en voor goede doelen:

HEART FOR LIFE: De contributie gaat rechtstreeks naar de goede doelen:UNICEF en Stichting Peta Dier in Nood.

Mijn diepste verlangen en beweegredenen zijn: om iets door te willen geven en mijn steen bij te dragen aan een beter en liefdevol leven voor mens,natuur en aarde.

HEART FOR LIFE begint bij mezelf. Bewust omgaan met mens,natuur en milieu. Iedereen weet dat het niet goed gaat met de aarde (opwarming, vervuiling, klimaatverandering) dit heeft een directe impact op alle levende wezens op aarde.

Samen versterken we HEART FOR LIFE

Wanneer we respect- en liefdevol met onszelf om gaan door de juiste keuzes te maken in voeding, beweging, werk en rust stralen we dit ook uit naar onze omgeving. Door te luisteren naar ons lichaam en onze intuïtie, stemmen we meer af op onze passies en talenten. Bewust leren kiezen voor wat ons goed doet. We kunnen ons leven en elkaar op een mooie en goede wijze begeleiden en sturen om onze levenskwaliteit te vergroten.

Op welke wijze

Bewust bewegen (sport),yoga, dans , meditatie e.d. zijn mogelijkheden om direct in contact te komen met je lichaam, adem, intuïtie, verlangens, kracht en kwetsbaarheid.

Met de zachte krachten je grenzen verleggen, omgaan met beperkingen en onvermogen, weerstanden toelaten en loslaten.

Eigenlijk komt alles neer op bewustwording. Eerst wordt je je bewust van je lichaam. Je zult merken dat het lichaam ontspant en meer in balans komt. Je leert jezelf voelen en dragen in denken en voelen

 

De lessen zijn voor iedereen toegankelijk.

Het is telkens weer een fascinerende uitdaging wanneer je datgene wat je in de yogales hebt ervaren kunt integreren in je dagelijks leven.

Iedereen heeft zijn beperkingen,geestelijk en lichamelijk. Doorademen als het moeilijk wordt, het voelen en respecteren van grenzen, de ruimte innemen die er voor je is. We zullen met mededogen en liefde naar onszelf kijken. Het dominante denken verliest zijn kracht.

“Oefenen”heeft vaak de bijklank van plicht, maar je kunt de tijd voor jezelf ook als een cadeau beschouwen. Als je nieuwe mogelijkheden ontdekt in je lichaam, werkt dat door op andere gebieden:er komt ruimte voor nieuwe gevoelens en ervaringen.

We zullen leren ons zelf de ruimte te geven, leren het lichaam en de adem te ervaren,leren om onszelf te ontvangen, met alles wat we opdat moment in ons dragen.

 

De opbouw van de lessen zijn als volgt :

-Bewust bewegen (sport): dynamisch conditie opbouwen

-Yoga: adem,flexibiliteit en krachtondersteuning voor je lichaam.

Met als afsluiting van de les een relaxatie, waarbij we thuiskomen in ons lichaam.

Interesse info@dans-yoga.com of tel.003212236151. Welkom in Heart for life.